Balans med jobb hemifrån och grön smoothie

Balans i livet. Idag har jag jobbat hemifrån, som jag gör i vanlig ordning en gång i veckan. Utanför har regnet öst ner, och man hör småfåglar sjunga. Aprilväder.

Balans i livet

Att ha möjlighet att kunna jobba hemifrån passar mig riktigt bra. Jag får mycket gjort, samtidigt som jag vinner tid på att inte behöva åka till och från jobbet. Jag kliver upp, flexar in, jobbar, flexar ut och så är jag ju redan hemma. Bara ta tag i nästa ”jobb”, som ta hand om hemmet, börja med maten eller vad det nu kan vara.

Jag får en känsla av ro och balans i livet. Jag känner att jag får mer tid och tid är viktigt. Ta till vara på det som är här och nu.

När jag jobbar hemifrån händer det att jag gör en grön smoothie gjord på spenat, ingefära, apelsin och banan. Och så gjorde jag idag, men även en shot med Aloe vera. Aloe vera för hälsa och välmående sedan tusentals år tillbaka.

Det är en ekologiskt odlad drickbar aloe vera gel. Smakar inte direkt någonting, inte så konstigt heller kanske, eftersom det är en suckulent som samlar växtvatten. Som så många andra grönsaker. Men det finns något i den som kan göra gott för hälsan. Så i lugn och ro svepte jag den och jobbade sedan vidare.

 

Aloe vera

7 thoughts on “Balans med jobb hemifrån och grön smoothie

  1. Du får hälsosamt att se vackert ut! Man blir ju lockad att smaka själv, fast färgen lurar mig att tro att det smakar grape. Vet hur guld det kan vara att jobba hemifrån! Brukar få mer gjort på kortare tid och så underbart att som du säger redan vara hemma när man är klar

    1. oj, är det,..vad kan det bero på tro. Säg gärna till igen om det inte löser sig, snällt av dig att berätta.

  2. Vilken fin bild! Bra start på dagen med lite vitaminer. Får du jobba hemma en dag i veckan men ha stämpelklocka de andra dagarna? Men visst är det skönt att kunna sitta hemma! Kram Pernilla
    Ps. Inga problem att kommentera för mig

Comments are closed.