Bara min blogg och kropp

Fredagens tema på fotoutmaning hos Malin är ”bara min”. Som jag klurade på detta. Visste inte riktigt vad jag skulle fotografera som var bara min/mitt/mina. Jo, man kan ju böja ordet och då är ju mina barn mina, eller blir det våra?Mannen är min…

Jag kom på idag, att bloggen är ju bara min. Jag började blogga 2007, och det är ett gäng år sedan. Jättekul att titta tillbaka på alla bilder och vad jag har skrivit. Och ni får följa med i våra liv!

Och för den delen så har jag lite andra planer för min blogg, min kropp, mitt liv och blogg i kombination. Och apropå det så är min kropp faktiskt BARA MIN, det är bara jag som påverkar hur jag vill leva och ta hand om min kropp. Jag tror det var ett år sedan jag började styrketräna, och det har hjälpt min onda rygg otroligt mycket!

Så jag har börjat smida planer. Jag har tidigare funderat på vad jag vill ha ut av min blogg. Är jag nöjd som det är eller kan jag utveckla det på något sätt. Och nu plötsligt har något hänt som gör att jag måste ta fram mina fina skrivböcker och börja planera och strukturera!

blogg

Bara min/mina/mitt

9 thoughts on “Bara min blogg och kropp

      1. Det verkar som att det beror på vilken webbläsare man använder. I Explorer går det men inte google chrome eller mozilla. Jag får likadant.

Comments are closed.