Nyttiga nötter – morgonens frulle

Nyttiga nötter i min frukostskål. Godmorgon på er! Gott med hemmagjord granola, och ovanpå strödde jag lite kokos, valnöt och gojibär.

Nyttiga nötter – omättade fetter

Är du mån om din hälsa och vill leva ett långt hälsosamt liv, då ska du tänka på att öka intaget av de nyttiga fetterna. Omättade fetter sänker kolesterolhalten i blodet och är bra för din hjärt- kärlhälsa. Jag försöker tänka på att få i mig mer av dessa. Omättade fetter alltså som finns i olivolja, avokado och nötter t.ex. Samt fleromättade fetter som finns i fisk.

Idag jobbar jag hemifrån i mitt ordinarie jobb, och i eftermiddag tar jag och en kollega tåget till Malmö för att vara med på RDK-konferens. Det blir olika föreläsningar och diagnossnack, men även bankett! Frivillig huvudbonad är det som gäller. Får se vad jag kan rota fram för något, något hårspänne med lite blingbling kanske. Hatt hade ju varit kul, men det äger jag ingen.

Igår köpte jag hem lite frukt, snacks och annat som kan vara bra att ha med på den långa tågresan. Men jag ska försöka få i mig något rejält innan också. Det skulle ju vara gott med ett gäng dadelbollar att ta med på resan, gjorda på det mättade fettet kokosoljan såklart. Får se om jag hinner fixa till det.

nyttiga nötter

Frulle

One thought on “Nyttiga nötter – morgonens frulle

Comments are closed.