Vårkänsla av tulpaner

Vårkänsla! Idag har jag jobbat extra på mitt ordinarie jobb. Jag var smått orolig att solen skulle stråla idag bara för att jag skulle iväg och jobba, men det är ju mulet? Likaså igår när vi skulle premiärgrilla, mulet,…yttepytte små sprickor med blå himmel fick man se. Så jag städade hemma istället och fixade med tvätt och annat.

Mello-mys blev det såklart, en stor bricka full med ananas, melon och vindruvor. Ost och kex och lite salami m.m samt ett glas rött fick det bli. Vinnaren hade jag hoppats skulle bli någon annan som t.ex Ace Wilder eller Wiktoria. Inget fel på Frans, den är ju skönt gungig, men dottern blev superglad!

frukt

Köpt hem lila tulpaner för att få lite vårkänsla. Men som sagt, var är solen? Hörde att det skulle bli strålande sol och varmt. Inte hos oss i alla fall. Efter jobbet fick det bli träning på gym och därefter hem till papps och gratta honom på hans 72-årsdag. Det blev ett fång tulpaner och lite annat smått och gott.

Trevlig söndag!

vårkänsla

Vårkänsla av tulpaner

3 thoughts on “Vårkänsla av tulpaner

  1. Undrar också vart solen tog vägen, det var ju så underbart i lördags.
    Vlken härlig färg på tulpanerna, själv piffade jag med påskris igår. Hoppas knopparna hinner slå ut lite bara

    1. Vi hade helmulet hela helgen, så jag saknar verkligen solen nu. Lite påskris skall snart plockas här med.

Comments are closed.