Kickstart med hemmaträning – Dag 1 (69)

Kickstart idag och taggad som tusan att påbörja min 69 dagars resa i hälsans tecken. En livsstilsförändring som ger livslång vana. För jag vet, att det fungerar, eftersom jag och min man redan provat de första 9 dagarna en gång tidigare.

Den här gången är lite extra rolig eftersom Get Forever Fit dragit igång just idag! Både kunder och återförsäljare kör konceptet tillsammans! Extra sporrande och peppande vill jag lova! Och så får man en massa tips av andra i form av olika maträtter, träningstips m.m. Ett speciellt tips som jag gillade var att ta för vana att ha träningskläderna på sig dygnet runt. Hur bra? Ja men självklart behöver man byta dem ibland men det förstår ni väl. Tänk när man kommer hem från jobbet, kliver ur bilen, och så är det bara att ge sig ut på den där promenaden. Eller varför inte göra det inomhus med hemmaträning nu när vargakylan är på ingång igen. Färdigombytt och redo!

kickstart

Kickstart

De två första dagarna är endast de dagar utan en riktig måltid och från dag 3 äter man lagad mat igen. Men det är helt okej att ta från den så kallade ”fria listan” som är livsmedel med lågt GI under 55. Men det är inte det enda. Varje dag blir det en shot aloe vera-dryck, måltidsersättning, fiber och kosttillskott.

Idag har jag alltså druckit aloe vera, fiber, kosttillskott samt måltidsersättning. Från fria listan blev det morot, kiwi, tomat och nötter. Mår bra, känner inget hungersug i magen och tänker inte så mycket på vad jag ska äta. Ser snarare fram emot shaken, som jag oftast blandar ihop med måltidsersättning, bär och t.ex kokosmjölk eller cashewdryck. Osockrad förstås.

Kände lite sötsug när pappa kom över med semlor,.. Blev också sugen på maten som dottern lagade idag med nötbiffar, kålrot och löksås. Men jag fick snällt äta min tomat.

Dagens träning blev inte så intensiv med tanke på färre kalorier dag 1, så jag tyckte det passade bra med att skotta lite snö. Imorgon dag 2!

Kickstart med C9?

Detta populära smarta kickstart-program komplett med handbok, kosttillskott, kostråd och träning har hjälpt många till en ny livsstil. Få det bästa förutsättningarna. Tveka inte att investera i dig själv, hör av dig! Läs mer här!