Kickstart närmar sig med förändrade vanor

kickstart

 

Nu är arbetsdagen avklarad för idag. Skönt att det redan är fredag imorgon, vilken mjukstart. Har värmt upp mig med en riktigt varm dusch så proppen gick. Kolsvart i hela huset, men som tur var inte när jag var i duschen utan istället när jag torkade håret. Men inte så konstigt heller för både diskmaskin, tvättmaskin, varmvattenberedare och en massa annat var igång i hela huset.

Apropå kolsvart, det är precis vad det är ute just nu. Kolsvart och askallt, typ -15. Åh, vad jag längtar efter långa ljusa dagar och värme. Inte så lockande att gå promenader i det här vädret, även om jag faktiskt varit ut och blivit kall om tårna redan. Nej, jag börjar med träning inomhus istället tänkte jag, med min egen kroppsvikt. Faller graderna lite så kan det bli fler promenader också förstås.

Kickstart och nystart

Det här är så spännande. Även fast jag redan gått igenom Change 9 så är jag heltaggad. Jag vet ju, och min man vet, hur bra den är. Man får ett helt annat tänk samtidigt som du tillför kroppen mer energi, ger den en ordentlig kickstart med nya vanor och du blir piggare och starkare.

Den här gången ska jag fortsätta med F1 och F2, med mer fokus på mat och träning. Totalt 69 dagar, och sedan tror jag nog att jag har en stabil grund att fortsätta min livsstilsförändring med. Hemmaträning där du använder din egen kroppstyngd, kanske en och annan hantel eller vad man gillar. Känner att det är en perfekt tid att börja nu efter julhelgernas alla gottigheter. Rensa bort onyttigheter i kroppen, precis som man vill rensa sin trista garderob och in med nytt och fräscht. Jag säger bara det, att investera i sin egen hälsa är ett bra och smart val.

Vill du också ha en förändring men behöver hjälp att börja, kika här.

2 thoughts on “Kickstart närmar sig med förändrade vanor

Comments are closed.