Fettförbränning och hemmaträning – Dag 2 (69)

Hallå där! Dag 2 idag och magen hoar efter lite lagad mat. Ser fram emot matlådan jag har gjort i ordning till imorgon och nästa goda smoothie/shake. Måste tipsa om Aftonbladets smoothie-tidning som finns att köpa fram till den 19 januari, med hela 53 friska och fruktiga recept. Perfekt nu när jag ska dricka ganska många shakes ett tag framöver. På nätet hittade jag även ett recept på en smoothie ”fettförbrännaren”, med olika godsaker i. En grön smoothie som jag redan gjort andra varianter på. Den här innehåller förstås spenat, grönt thé, avokado, äpple, myntablad och kokosvatten.

Lite av det jag åt från fria listan idag; hallon, paprika, apelsin, gurka, ägg och nötter. Vatten och mera vatten. Men även kosttillskotten och fibrerna förstås! Och framförallt Aloe vera.

Fettförbränning och fler fördelar med squats

Dagens träning bestod av att ta trapporna på jobbet och 70 st squats som hemmaträning. Jag gillar squats, det är supereffektivt och har många fördelar. Bra fettförbränning, bättre cirkulation och färre celluliter, starkare i hela kroppen/bättre hållning, och du kan göra squats var som helst. Med eller utan vikter. Jag får nog ta och använda min egen kroppsvikt till att börja med innan jag ger mig på lite tyngre grejer.

fettförbränning

Fettförbränning
Källa: Pinterest

2 thoughts on “Fettförbränning och hemmaträning – Dag 2 (69)

Comments are closed.