Kickstart C9 – kickstarta din livs resa

Kickstart C9. Detta är något för er som söker en livsstilsförändring men inte riktigt vet hur ni ska börja, eller så behöver du kanske bara en omstart.

Den ”gröna” tråden i detta F.I.T-koncept är vår Aloe vera. Hälsa ligger helt rätt i tiden, vi vill må bra, leva länge och gärna se bra ut också. Aloe vera är hett nu, men har ju faktiskt funnits i tusentals år och är välkänt för sina goda egenskaper på både människa och djur. Jag och många andra med mig brinner för Aloe vera-drycken och dess positiva effekter på mage, hud, hår och naglar. Denna dryck är dock inte som vilken dryck som helst. Det finns många populära drycker där ute, men just denna Aloe vera är ekologiskt odlad och certifierad med hela 96% innerbladsgel. Det är där alla nyttigheter simmar runt och ger en synergieffekt.

kickstart c9

Change 9 en omstart/kickstart på 9 dagar

Kickstart C9 – kickstarta din livs resa

Detta smarta program är enkelt att följa och man kan säga att du får din egen PT i en box, och en handbok som är enkel att följa steg för steg. Kom ihåg att detta är en kickstart och ingen quick fix. För det är ju så att C9 är den första av tre boxar. Efter C9 finns ytterligare hjälp och stöd av två boxar till, F1 och F2, om man så önskar och behöver. Både kropp och knopp behöver tid på sig att vänja sig vid nya vanor. Men vi är alla olika och unika och det tar olika lång tid, för en del är det lättare, för andra svårare. Därför finns detta koncept till din hjälp.

Läs om min man när han gick igenom C9-boxen och fick fina resultat både på insidan och utsidan. Via länken finns storyn om hans resa med C9 samt före- och efterbilder.

Är du taggad upp till tänderna för en kickstart C9 till nya hälsosammare vanor? Kanske du känner att du bara behöver en ”utrensning”. Eller helt enkelt behöver få ny inspiration, mer energi och minskat sötsug? En omstart helt enkelt. Kanske du har någon i din närhet som också söker en förändring, gör er livs resa tillsammans!

kickstart c9

Ta hand om er!

2 thoughts on “Kickstart C9 – kickstarta din livs resa

Comments are closed.