Frostigt nere vid sjön

Igår hade jag ledigt. Skönt att slänga in en ledig dag. Förlänga helgen lite. Jag och dottern drog in till stan. Hon hade ett ärende dit inför sitt körkortstillstånd till lastbilskörkort. Ja, hon vill också bli lastbilschaufför precis som brorsan vill. Vi tog en fika och kikade lite på kläder och strosade runt.

Under helgen tog jag med mig systemkameran ut. Det var bitande kallt men väldigt fint ute med alla frostiga träd. Ingen blå himmel men jag knäppte en del fina foton ändå tycker jag nog. Nere vid sjön är det alltid fint. Så här kommer en bildkavalkad från den promenaden.

Apropå promenader. Jag har alltid haft det svårt att komma ut på promenader, särskilt denna årstid. Det går lite bättre under vår och sommar. Men nu är jag lite lat och lite depp på grund av det trista vintervädret för det är så upp och ner. Ena dan vinterkrisp och andra dan tö. Även inomhusträningen har blivit lite mindre utav. Jag försöker peta i mig lite extra D-vitamin och vitaminer, och så kommer mensen på det och järnet hamnar i botten. Ja, det är inte lätt att vara på topp alltid. Men livet är ju inte alltid tipptopp eller hur?

frostigt
Frostiga granbarr
frostigt ner vid sjön
Frostiga vinterträd
vinterkrisp
Krispig vass
vantar på bänk
Min vantar på nedklottrad bänk
frostigt
Fruset nere vid sjön

2 thoughts on “Frostigt nere vid sjön

Comments are closed.