Februari

Februari, första helgen i februari redan!? Så himla skönt att vi nått februari, en kort månad dessutom. Denna helg blev väldigt lugn och inte så händelserik. Men det kan vara skönt det med, att bara strosa runt. Lördagen bjöd även på toppenväder och jag fångade lite sol. Inte med en långpromenad, utan ställde mig vid husväggen en stund när jag var ut och hämtade in lite ved.

Idag hälsade vi på dottern. Åt lite pannkakor där till lunch och fikade tillsammans. Det var mysigt och längesedan vi var där. Det är fortfarande vintervitt ute och det kom lite mer snö idag. Tusse springer ut och in mest hela tiden. Han gillar snö men inte om det blir för kallt, blött eller för blåsigt.

Nu när det börjar bli lite ljusare ute börjar jag få den där känslan av att rensa. Rensa bort gammalt och fixa fint inomhus. Det blev dock inte av den här helgen, men kanske nästa?

Förra helgen var vi iväg till Karlstad och tittade på keramikkonst. Jag tänkte att jag skulle visa er vad vi köpte därifrån i ett annat inlägg.

Lägger ut några bilder på Tussebus.

Tusse - utekatt
Fotogenisk katt
februari - kattporträtt
Kattporträtt – black and white
katt i februari
Tusse kloar
februari
Tusse njuter av snön