Q10 – coenzym

Q10 köpte jag för ett bra tag sedan, men jag har inte ätit dessa än. Anledningen är för att det är så stora kapslar, och jag tycker det är obehagligt att svälja så stora. Men den är delbar i och för sig och vad jag kan läsa mig till så går det bra att dela den om man vill. Great Earths Q10 var med i ”Bäst i test 2022” och fick rätt bra betyg, 8,9 av 10, och i kundbetyg 4.2 av 5. Den var inte bäst men innehåller förutom Q10 även vitamin C, selen och B12. Det är kanske därför den är lite dyrare än andra. Du får såklart i dig Q10 via maten om du äter fet fisk som makrill och sardiner. Sojaolja, ägg, fullkorn, gröna grönsaker. Inälvsmat om man nu gillar det, eller nöt- fläsk- och lammkött.

Q10 – Great Earth

Här kommer ett litet utdrag från testet som jag fastnade för;
Energi och cellskydd handlar allt om i denna utmärkta produkt, som förutom Q10 även innehåller selen och ett antal hälsofrämjande vitaminer. Kombinationen ger ett fantastiskt bra allroundskydd som låter kärl och hjärta fungera normalt, piggar upp och främjar immunförsvaret; alla egenskaper för ett lyckligt och kvalitativt liv. Personer som lider av hjärtklappningar brukar märka att de avtar med hjälp av det här kosttillskottet och den rekommenderade dosen är en kapsel om dagen i samband med måltid”.

Hjärtklappningar är något som jag har haft en tid. Jag kollade upp det med ett EKG hos vårdcentralen men enligt dem var det normalt. Men jag skulle höra av mig om det blev värre och mer ihållande. Det går lite upp och ner, vissa dagar är värre än andra. Jag tror att det kan ha med negativ stress att göra, tråkiga tankar och minnen som dyker upp, eller som bara ligger där i bakhuvudet. Vissa händelser får man helt enkelt lära sig leva med. Men Q10 kan även lindra utmattning och depression, så win-win med denna kapsel då. Jag ska absolut prova, den ligger ju här hemma och väntar på mig.

En bra anledning till att kika in på just Great Earth är att dem har rabatterat pris på ett energipaket som innehåller Q10, magnesium och B-Complex. Är du medlem där redan borde du dessutom ha fått ett mail med en kod för lite extra rabatt. Skynda fynda innan 1 februari!

q10 ingår i energipaket med magnesium och B-Complex
Magnesium ingår i energipaketet!