Dottern 20 år fyllda

Dottern har fyllt 20 år! Hipp hipp hurra för vår lillstrumpa! Vår starka lilla skrutt, du vet vad du vill och går din väg. Så stolt över dig ska du veta! Nu har vi inga tonårsbarn längre. Dessutom har hon ju redan flyttat hemifrån och fått en fast anställning. Imorgon ska vi äta smörgåstårta som hon beställt av mig, och öppna presenter. Det blir trevligt! Jag har rotat lite i gamla fotoalbum och hittade en nybakad Emma. Det är tur man kan redigera gamla foton ganska så bra ändå i Lightroom. Den första bilden, där hon är nyfödd, var innan väldigt mörk men jag tycker jag fick till den rätt bra. På den beräknade dagen kom du! Från det att vi kom in till entrén på förlossningen sa det plopp efter 11 minuter, den 11 februari. Grattis älskade unge! Love YOU!

lillstrumpa
Nybakad lillstrumpa 2002
charmtroll
Emma 2008
dottern
Emma 2010