Året 2021 börjar med frost

året 2021
Frostiga blad

Året 2021, och jag tar ett nytt kliv. Efter 15 år på nuvarande arbetsplats har jag nu fått en annan anställning. Samma region, samma yrke, liknande arbetsuppgifter. Som medicinsk vårdadministratör finns det många varierande ansvarsområden. Det blir en ny mindre klinik mot den jag jobbar på idag och den väcker stor nyfikenhet då det är på en neuropsykiatrisk enhet. Så i mars sker det, en ny vändning och jag ser fram emot det jättemycket.

Det har pågått i ett gäng år, den här känslan av att vilja göra något annat, något nytt, eller helt enkelt bara en förändring av något slag. Har kikat på andra yrken, andra administratörsyrken, och helt andra typer av yrken. Jag har också pysslat med direktförsäljning vid sidan om jobbet, vilket genererade i att jag vågade mig på att starta en enskild firma. Det har varit lärorikt och roligt, men tufft.

Jag blev medicinsk vårdadministratör sedan 1994. Yrket i sig har utvecklats enormt, och kallades läkarsekreterare tidigare. Det har ju såklart gjort att det aldrig blivit tråkigt. Att lämna efter 15 år på samma plats, känns såklart vemodigt. Det är det längsta jag varit, och har trivts jättebra. Kommer förstås sakna alla kollegor enormt.

Jag vill önska er alla en god fortsättning på nya året! Kanske har ni också något spännande som händer framöver?