Uppkopplad

Jag skulle ju berätta för er vad jag pysslade med i helgen. Minns ni att jag nämnde ordet skrivhörna? Jag ska nämligen få börja arbeta hemifrån en dag i veckan, vilket jag ser fram emot jättemycket! Allt jag behöver finns nu hemma hos mig i väntan på första arbetsdagen. Jag trivs jättebra på jobbet och vi har kul varje dag. Men jag pendlar ca 6 mil fram och tillbaka, så det är ett skäl till varför jag vill prova. Med motorväg går det ju rätt snabbt, men tänk att bara kliva upp när klockan ringer, efter snooze x 3, på med mysisar. Hoppa sminket, ät frukost, flexa in och börja skriva journaler. En dag i veckan, ja varför inte?


En Lisa går med posten

Det andra skälet är att i vårt yrke som numera kallas ”medicinsk vårdadministratör”, tidigare läkarsekreterare/medicinsk sekreterare, så är det service som gäller och vi är även spindeln i nätet. Detta gör såklart yrket väldigt roligt, och med många bollar i luften går dagarna visserligen fort, men det är inte så lätt att få den där lugna stunden man vill ha när man skriver journaler och bara ska koncentrera sig på det doktorn säger i lurarna. När kidsen kommit iväg till skolan, ja då är det jag och katterna som sover i soffan,…jag menar jag jobbar och katterna sover.

Sen är det naturligtvis inte hälsosamt att sitta ner 8 timmar i sträck, men precis som på jobbet så får man helt enkelt resa sig då och då. Och det gör man ju för vi har så många olika arbetsuppgifter och rutiner! Hemma har jag i och för sig inte ett höj- och sänkbart skrivbord, men jag ska prova så får vi se vad jag tycker i längden. Om det fungerar, eller om det helt enkelt inte var något för mig.

Så all utrustning finns nu hemma, och jag har provat koppla upp mig och det fungerar! Provade såklart ett diktat och det gick alldeles utmärkt. Det kan bli så att jag börjar efter påsk om inget annat kommer i vägen. Bjuder er på lite foton från jobbet, lite av min arbetsplats och på mig själv. Bilderna är inte dagsfärska, de togs när vi behövde lite nytt till intranätet och annat.

Det luktar lite bränt smört nu,..haha. Har skrivit om jobbet förut via länken. Har jag sålt mitt yrke bra ;)

Ni får se min arbets/skrivhörna hemmavid sen när jag är uppkopplad till 100%.


På jobbet


5 thoughts on “Uppkopplad

  1. Skrivhörna låter faktiskt mycket trevligare än arbetsplats! :-)

    Hoppas du kommer att trivas med att jobba hemifrån – och att överhuvudtaget få chansen att testa på detta är ju finemang! Förhoppningsvis kommer det att bli toppen, och om inte så är det väl bara till att återgå till hur det var tidigare? :-)

    Jag har ju lite jobb som ska fixas här hemma (pappersexercisen/bokföringen i makens företag) men jag är egentligen alldeles för odisciplinerad för att jobba hemifrån. Det blir lätt (för att inte säga alltid!?!) att jag lägger pappersluntan åt sidan för att ta i tu med den senare istället… <:-I

    Snart PÅSK!!! Ha en toppenfin helg! :-)

  2. PS! Den där ”stalker-duvan” verkar ju minst sagt lite besynnerlig. :-) Men ni får kanske vara glada att det inte är en spelgalen tjädertupp!? Såna hör man och läser man om lite allt som oftast nu ju – kan ju vara rent farliga att komma i närkontakt med! 8-X DS!

Comments are closed.