Njut av alla årstider

Njut fullt ut av alla årstider med ett hemma-spa. Vi badar i alla väder och använder det ofta än idag. Vi köpte det ju sommaren 2016. Det håller riktigt bra och har väl fått byta ut kuddarna och dryckesbrickan. Dessutom har vi alldeles nyligen köpt ett nytt lock till spabadet. Med tanke på att vi inte hade locklyft från första början så har sömmen i handtagen släppt. Detta gjorde att fukt och regnvatten tagit sig in under lockets tyg. I sin tur blev locket oerhört tungt att lyfta av och på. Så nu har vi äntligen bytt ut locket.

Snön föll i veckan, men den har redan töat bort. Vi hoppas att det kommer mer snö till jul. Idag är det andra advent och vi har nyss fikat med lussebulle och kaffe. Igår tog vi ner vår vita plastgran från vinden. Vi får se om vi orkar pynta den idag.

spabad
Spabad året runt