Spabad levererat med lyftkran

Minns ni att jag nämnde att vi ska bubbla? Idag levererades ett spabad hem till oss. Med en megastora lyftkran har det äntligen kommit på plats. Jag har haft lite ont i magen idag faktiskt, för det är ju en anspänning att se så mycket pengar sväva i luften. Och känslan av att det faktiskt är betalt är hur skönt som helst. Så istället för husvagn kan vi nu istället bubbla och få massage. Att ha både och var inte ett alternativ för oss, och vi har vägt för- och nackdelar med utomhusbad vs husvagn.

Vi använde vår husvagn ytterst få veckor under sommartid och äldste tonårssonen vill ej längre följa med. Så ett spabad för utomhusbruk året runt skulle absolut användas mycket oftare än vår husvagn. Dessutom så kan vi tälta om vi skulle vilja campa någonstans.

Med granne och elektrikers hjälp har vi nu vikt ner det 300 kg tunga bubbelbadet på plats. Inkopplad av elektriker, vattenfylld och vi väntar på instruktioner imorgon på kitet som innehåller allt sånt som skall ner i vattnet innan bad. 

Megastor lyftkran

spabad

Spabad svävar över kedjehus

Här ska det stå! Yay!

Om jag nu skulle ha problem med att få mina räkningar betalda i tid så borde detta betalningssätt kunna vara till hjälp, både som privatperson eller företagare.

Många som driver företag tvingas ligga ute med pengar till sina leverantörer innan de får betalt av sina kunder. Hos Billhop betalar du dina fakturor med ditt kreditkort, och kan på så sätt förlänga din betaltid i och med att utnyttja den räntefria kredittiden.

2 thoughts on “Spabad levererat med lyftkran

  1. Så trevligt med ett spabad!!

    Jag gillar din blogg så mycket att jag undrar om du vill gästblogga på min blogg. Jag hoppas verkligen det! Om intresse finns, så kan du kontakta mig på mailadress: k.bucht@yahoo.se

Comments are closed.