Första advent

Vilken skön första advent. Bara strosat runt och fixat lite hemma, bakat och fejat runt. Vi har fyllt på ljusförrådet, batterier och annat som kan behövas. Olika sorters julblommor är ett måste såklart, blå hyacinter, julros och en vit minijulstjärna fick det bli. Egentligen så är inte julblommor det bästa att ha inomhus om man har katter. Men våra katter är inte så värst intresserade av växter som tur är. Men jag får hålla koll ändå.

Den vita julstjärnan är riktigt fin måste jag säga. Hittade den på Eko:-, även julrosen men den måste jag plantera om. Den är full med knoppar i alldeles för liten kruka. Adventsljusstaken tog jag fram samma som förra året, ett svart fat med vit dekorsand, fyra blockljus med sifferknappar. Diverse små prydnadssaker runt det.

första advent
Första advent
vit julstjärna
VIt julstjärna