Husdjursmöbler IKEA

Husdjursmöbler för våra pälsklingar. Mjauooo! Ikea ska lansera en helt ny serie på 48 produkter för husdjur. Sedan 2017 säljs kollektionen i USA, Kanada, Frankrike, Japan och Portugal.  I februari är det Sverigepremiär!

husdjursmöbler
Ny husdjurskollektion på IKEA

Husdjursmöbler – LURVIG

Den nya kollektionen heter LURVIG. Och det ska finnas 48 produkter att välja på. Kollektionen lanseras på nätet samt på fyra varuhus i Sverige. Haparanda-Tornio, Uddevalla, Umeå och Älmhult. Så det blir väl till att shoppa på nätet för min del. Om vi nu inte tar en liten utflykt till Uddevalla som ligger närmast Örebro.

LURVIG består av klösbrädor, sovbäddar, filtar och kuddar, matskålar, leksaker och mycket mer. Säkerheten har tagits fram av djurälskande designers och experter. Jag gillar det mjuka katthuset som träs över IKEA-pallen MARIUS. Frågan är om våra pälsklingar skulle gilla den. En annan produkt är sovbäddarna som kan vara något tror jag, och ett gäng matskålar kanske. Kring jul köpte vi en vattenfontän till katterna som blev en succé, ska visa den för er någon dag.

Visste ni förresten att våra katter har ett eget Instagram-konto! Jag fick en liten tokig idé att de skulle ha ett eget konto, för skojs skull, och vips så var det igång. Det är faktiskt riktigt kul. Framförallt att man kan följa andra kattokiga människor. Ni hittar dem på ”twocatsuphill”.

Nu har våra katter Tusse & Sotis ingen aning vad som komma skall. Jag tror och hoppas att missarna kommer gilla det vi köper hem! Har ni kollat in den nya kollektionen?

LURVIG