Res med sporten i centrum 2020

Res med sporten. Nytt år betyder nytt sport- och resår! År 2020 står en hel del spännande sportevenemang för dörren, och det är inte utan att man blir sugen på att resa till någon av de platser där matcherna äger rum, för att få uppleva spänningen på riktigt. Nedan listas tre av de många av år 2020´s kommande sportevenemang– var reser du helst?

Sommar-OS i Kina

I år har det blivit dags för sommar-OS, och denna gång är det Kina som står som arrangör. Festligheterna drar igång den 24 juni och pågår ända fram till den 9 augusti. Några av de sporter som inkluderas i sommarens OS är bland andra fotboll, handboll, gymnastik, simning, tennis, volleyboll och surfing. Spännande! Att vara på plats under detta pompösa OS är förstås en dröm för många. Passa på att tajma in en resa till Kina under kommande sommar. Se till att ta några dagar iväg från sportrelaterade evenemang för att upptäcka spännande historia och kultur, samt förstås ett besök till den kinesiska muren.

Res med sporten – US Open i New York

För den tennisintresserade stundar årets sportsliga höjdpunkt i september, då det nämligen är dags för US Open i tennis. Evenemanget tar plats i New York, och pågår mellan 31 augusti – 13 september. I skrivande stund omnämns stjärnor som Novak Djokovic och Roger Federer som tippade vinnare på sajten för odds och betting. Djokovic tippas i skrivande som vinnare med oddset 2.5 (20 januari). På sådana sajter kan man även följa högaktuella sportnyheter och ta del av betting tips. Det passar utmärkt inför US Open 2020. Förutom tennis så lockar det årliga eventet mängder av besökare som inte sällan har en viss förkärlek till lyx och flärd. Så se till att planera in en långweekend i staden som aldrig sover. Njut samtidigt av shopping och matuppleveser av högsta klass!

Göteborg Horse Show

För den hästtokiga blir ett besök på den otroliga folkfesten Göteborg Horse Show förstås mycket attraktivt. Smidigt är också att du inte ens behöver lämna landet för en lyckad resa i ridsportens tecken! Göteborg Horse Show äger rum mellan den 19 – 23 februari i Skandinavium, Göteborg. Och är ett av de största ridsportevenemang i Europa. Här kommer Världscupens västeuropeiska liga kora de ekipage som får rida finalen i Las Vegas i april 2020. Dem bjuder på allt från världscupen hoppning och dressyr i unghästklasser, agility och show i annat format.

Evenemangen passar hela familjen. Och ett besök på Göteborg Horse Show passar perfekt för dig som föredrar att resa inom landet. Biljetter till evenemanget finns att köpa på Göteborg Horse Show´s officiella hemsida. Både dagpass och 4-dagars hästfest går att boka!

Det råder ingen tvekan kring att kommande år bjuder på en hel del festligheter i sportväg. Vad vore väl bättre än att unna sig en resa till någon av de platser där evenemangen äger rum? Res med sporten! Själva har vi fortsatta planer att resa och uppleva landet i vår campingbil. Förra året var vi i Mölle som ligger i Skåne. Jag önskar er ett trevligt sport- och resår 2020!