Magisk mugg

Magisk mugg! Men gókväll! Hur har ni det? Visst har det blivit ljusare ute? För varje dag som går kommer vi närmare våren. Hos oss är det så milt att en del vårlökar redan börjat kika upp i rabatterna. Egentligen lite för tidigt kan jag tycka. Men visst längtar jag enormt till våren nu. Att få sitta ute med en kopp kaffe och lyssna på vårfåglarna.

Den sista januari förra året hade vi faktiskt snö. Det var mysigt då med att ta med sig en kaffekopp ut i den krispiga vinterluften.

Magisk mugg i leopardprint

Apropå att dricka kaffe. Jag har en alldeles speciell kaffemugg. Det är en magisk mugg designad av en supergullig tjej som heter Emmy Rich. Det som är magiskt med den är att den skiftar från svart till leopardprint när man häller varmt kaffe i den, eller te också för all del. Visar er lite foton från i somras när jag drack ur just den muggen. Visst är den fin?

Den här muggen använder jag bara hemma eftersom jag är rädd om den. På jobbet har jag en annan mugg, en sån där zebramönstrad från Lagerhaus. På jobbet har vi ett riktigt gott kaffe i en maskin som leasas. Men om en månad så kommer jag ha lite längre att gå för att få tag på just det kaffet. Detta eftersom jag och kollegorna ska flytta till en annan våning. Kaffemaskinen på den andra våningen levererar nämligen inte lika gott kaffe. Så antingen får jag springa upp och ner för trappen och hämta go´kaffet helt enkelt. Eller prova att hyra kaffemaskin, en alldeles egen i vårt nya rum. Fast det kanske är enklare med kaffebryggare, och billigare för oss få som skulle utnyttja den.

magisk mugg

Vill du också ha en signerad magisk leopardmugg? Klicka dig vidare på länken!

One thought on “Magisk mugg

  1. Hi,
    Great article! I, too, was afraid I might break the Emmy Rich Magic Mug. I then realized there was only one solution. I bought three!
    It is a great mug and I use one of them daily. I’m glad to see someone enjoys them as much as I do.
    Again, great article!

Comments are closed.