Spabad Kanada-tillverkat med ordentlig massage

Spabad med ordentlig massage står numera på vår baksida. Som ni vet har vi numera ett spabad istället för en husvagn. Köpt hos Hydropool och heter Serenity 6000 Platinum. Den har 2 massagepumpar och 40 massagemunstycken så det är tryck i den vill jag lova. Det är 6 platser varav 1 är liggdel. Har också en härlig komfort tycker jag. Vi är supernöjda och har bubblat väldigt många dagar/kvällar/nätter redan. Vi har badat i sol och regn. Och eftersom det är ett Kanada-tillverkat spabad så tål det snö och kyla, och isolerat med samma teknik som NASA använder för att skydda sina astronauter från kyla i rymden. Så kommer vi även att bubbla långt in på hösten, till och med vintern måste ju prova med mössa på. Den kan värmas upp till 40 grader, och hittills har vi haft 38 grader som mest.

Det är också väldigt lättskött. Byta vatten typ en gång om året. Dock kommer vi att göra det 2 – 3 gånger under ett år nu då det blivit väldigt mycket bubblande både av oss och vänner. Plus att det har ju tappats i ett och annat vinglas tyvärr, plastglas men innehållet liksom…jaja. Man får stoppa ner en typ av sticka som känner av klorhalt, pH m.m. Dra lite med en mirakelsvamp längs vattenlinjen där det kan samlas lite smuts. Vi har även en så kallad spadisc som ligger i vattnet och samlar upp en hel del så det inte ska bli så farligt smutsigt längs vattenlinjen.

Idag kom jag hem supertrött efter jobbet, lagade mat och sedan sjönk jag och dottern ner och bubblade tillsammans. Jätteskönt med massage i solnedgången, vilken lyx- och må bra-känsla! Som ni ser på bilden så är vår tegelvägg vit numera. Vitmålad med silikatfärg. Det börjar bli en mysig liten oas här hemma. Fattas ett och annat piff bara så blir det komplett. Till exempel så vill vi ha en sån där segelduk. Fler LED-lights, fler blommor, krokar till handdukar. Något högre bord av något slag där man kan lägga mobiler och en pava inom räckhåll. Och så behöver vi även en ordentlig trappa istället för en vinglig bänk som vi använder nu.

spabad

Serenity 6000 Platinum

spabad

Bubbel

spabad

och där står en iskall Ale…

One thought on “Spabad Kanada-tillverkat med ordentlig massage

Comments are closed.