Färgglatt och mönster

Sitter och slösurfar på Ellos som har 30% på sin rea nu. Blev lite kär i kudden med fotoprint av en kaktus. Visst är den läcker? Färgglatt också med handduken som har en lika härlig färgnyans och ett budskap som stämmer väldigt bra in på mig. Lite fler kuddfodral, örngott och kökshanddukar har jag letat på, det är sånt som slits ut ganska så fort här hemma. Bra att byta ut lite gammalt och trist och få in nytt fräscht.

Något annat som saknas här hemma är blommor. Inomhusblommor i typ varenda fönster. Var iväg till Tant Grön idag men fastnade bara för två sorts blommor, men blev ändå osäker på om jag skulle få dem att överleva över huvud taget så jag åkte hem utan blommor.

färgglatt

Ellos

One thought on “Färgglatt och mönster

  1. Här skulle också behövas en del nytt ”piff”. De flesta rummen är rätt oinspirerande nu, faktiskt… Vi har ju hållt på så mycket i ungarnas respektive hus de senaste åren, så här hemma har typ bara nödsituationer fått tas tag i. Sånt där som avloppsbyte och läckagelagning… :-(~ IKEA har ju öppnat ett museum i Älmhult nu, och jag hade tänkt mej dit nån dag i sommar för att få lite kickar vad det gäller inredning – och samtidigt en rejäl nostalgitripp! Får se om det kan bli av snart!! :-)

    Nya krukväxter köper jag aldrig. De flesta jag har har hängt med i flera årtionden (härdiga och lättskötta saker, vill jag lova!!) och så får man ju en och annan blomma i present ibalnd – eller räddar nån från dotterns hem, för hon brukar inte få sina att trivas nåt vidare! ;-)

    Ha det gott!!! :-D

Comments are closed.