Fika med kaffe latte och paranötter

Gokväll vänner! Är det något som ser annorlunda ut här kanske? Yes, jag har bytt tema och fixat och trixat ikväll med det. Det tog en stund innan jag förstod hur en slider fungerar. Nu har jag fått dit ett par inlägg med foto och text, men det finns ingen länk om man nu skulle vilja hoppa direkt till det inlägget som visas i slidern. Jag får försöka lista ut det en annan dag.

När jag kom hem idag bytte jag om till bikini. Ordnade en kaffe latte med en för mig ny mjölk, Latte Art av Arla. Skummade den i vår kaffemaskin och så kaffe på det. Säkerligen en kaloribomb men ibland får man unna sig, balans ni vet. Blev väldigt skummigt och gott. Till det 70% choklad med pistagenötter i, och ett gäng paranötter såklart. Paranötter är så himla gott.

Så latade jag mig i solen ett tag innan det var dags för middag. Slängde in några maskiner tvätt och efter det fixade jag nytt tema på bloggen. Imorgon tänkte jag försöka ta mig till gymmet, har inte varit där sedan semestern började. Väskan är packad och jag är redo!

kaffe latte

Kaffe latte med godsaker

paranötter

Paranötter

9 thoughts on “Fika med kaffe latte och paranötter

  1. Vad duktig du är, så fint du gjort här inne på din blogg! Slidern var ju häftigt. Jag vill göra ändringar på min blogg eller helst börja om men jag är verkligen usel på sånt….
    Ser gott ut det där fikat, eller kaffe gillar jag ju inte men chokladen ser väldigt god ut ;) Härligt med bubbelbad, står högt upp på önskelistan här. Kram Suss

    1. Tack rara du, det är inte helt lätt att bara byta tema heller och få det som man vill. Men skam den som ger sig.

  2. Trots att jag inte tål nötter så blir jag frestad av din fika!! :-D Låter så-å-å gott!!! Fick nöja mej med en slät kopp kaffe nyss, utan nånting alls till… Fast det uppskattade säkert midjeomfånget!! ;-)

    Ha en go söndag!!! :-)

Comments are closed.