Träna med pilatesboll – Dag 3 (69)

Dag 3 och vad gott det var med lagad mat idag. Jag skiftade på lunchmålet och middagsmålet, så jag åt måltiden till lunch och tog en shake till middag. Men även en shake till frukost, med tillskott, aloe vera och vatten samt fibrer till mellanmål. Från fria listan har det blivit nötter, ägg, tranbär, spetspaprika.

träna med pilatesboll

Crunches

Träna med pilatesboll

Det blev inget gym den här veckan på jobbet, men man kan få mycket gjort med hemmaträning. Jag har en pilatesboll som jag använt idag. Efter 70 squats gjorde jag olika övningar på bollen, bland annat plankan och märkte snabbt att det måste jag öva mycket mer på. Att träna med pilatesboll ger bättre effekt av en del övningar, som t.ex crunches ovan och ryggresning längst ner på bild. Det finns grymt bra info på muscles.se, go check!

träna med pilatesboll

Plankan

träna med pilatesboll

Ryggresning

One thought on “Träna med pilatesboll – Dag 3 (69)

Comments are closed.