Kontorsinspiration

Kontorsinspiration behövs känner jag. Behöver bli lite mer organiserad. Hittade sjyssta lösningar på Pinterest. Texten jag lagt in är ju förstås nödvändig. Jag ska vara glad för vad jag har, samtidigt som jag jobbar för det jag vill ha. Men att få det lite mer organiserat måste ju gå att fixa.

Anteckningsböcker,..många och olika format. Tror dottern tagit efter mig där för hon älskar anteckningsböcker. Jag gillar den gråsvarta jättehöga byrån på en av bilderna, bra med många lådor känner jag. Och så vill jag jättegärna ha en sån där gallervägg eller vad det nu är för typ av anordning. Där man kan fästa viktiga lappar och annat.

Ett eget stort rum skulle vara något också. Men det blir lite svårare. Nu ska jag se på film och imorgon blir det jobb igen. Back to base. Slut på långa härliga sovmornar.

kontorsinspiration

Kontorsinspiration

One thought on “Kontorsinspiration

  1. Jag skulle behöva lite nytt på jobbet. Eller så är det bara lite ordning som behövs. Mitt skrivbord är jämt så fullt med papper, men jag behöver ju alla papper också. Men det är kul med inspiration. Ha en fin fredag. Kram Annika

Comments are closed.