Må bra och bra motstånd i kroppen

Hur skönt är det inte med fredag då? Idag kommer svärisarna hit och hälsar på, det ska bli trevligt. Men först lite jobb fram till kl 17, min långa fredag, men sedan tar vi helg! Visar lite utav min dagliga dos som håller min mage i balans och bacillerna borta. För vem vill inte må bra? Önskar alla som kikar in här en underbar höstfredag!

För en må bra-känsla passar hemmagjord granola väldigt bra. Lätt som en plätt att svänga ihop och in i ugnen för att rostas lite om man vill det. Ringla lite Forever Bee-honung över, som har lägre GI än vanligt socker. Eller uteslut honung helt.

Nu börjar det närma sig vintertid och vi har olika sjukor hängandes över oss. Då passar det bra med en multitablett för att stärka kroppens immunförsvar ordentligt. Jag tar gärna en sådan tablett för att slippa diverse sjukor. Känner att jag garderat mig ganska bra nu.

må bra

Ekologiskt odlad Aloe Vera på finflaska

må bra

Den lilla tabletten med stora innehållet

må bra

Hemmagjord granola och skogens bär

2 thoughts on “Må bra och bra motstånd i kroppen

Comments are closed.