Vackra höstvindar med sommar i minnet

Jag sitter här lite lagom trött och undrar vart den här helgen tog vägen, och vad jag har gjort egentligen? Men jag har nog faktiskt försökt att leva lite i nuet den här helgen, inte till 100% men i alla fall försökt. Tänk att idag tog jag faktiskt en superlång promenad, ja den måste ha varit på säkert 8 km eller nåt. Jag och mannen gick långpromenaden i höstvindar och höstlövsvirvlar. Toppenfint väder, så vackert.

Höstfint i trädgården, men de bilderna kan jag inte visa nu för jag har inte redigerat dessa än. Men däremot så kan jag ju visa dessa som jag av någon anledning helt glömt av. Min hortensia blommade till slut, den som jag flyttat till en mer skuggig plats. Eller det är två stycken, men den ena har blommat i.a.f. Idag ser den ganska så purken ut. Men innan var den blommande blå. Även vita höstvädd, snirkliga sirliga skönheter har blommat ut, och dalian likaså. Kan inte riktigt släppa sommaren känner jag.

Idag har vi klippt ner fläderbusken som vi egentligen hade tänkt flytta, men vi orkade inte gräva upp den, stammen har blivit rätt tjock. Så vi klippte ner den rejält istället så får vi se ur det blir med den senare. Nu ska jag krypa ner under täcket. Imorgon är det måndag.

One thought on “Vackra höstvindar med sommar i minnet

  1. Bara några dar tills det blir november… Hua! Jag har savårt för de här allra mörkaste månaderna som kommer nu… :-( Gillar inte julen så värst heller, så december piggar inte upp mej särskilt mycket. Men i januari/februari blir allt bättre igen, när man börjar märka att ”det har vänt”. :-)

    Fläderbusken lär garanterat växa upp igen! Vi hade en sån som sonen olovandes avverkade när han var liten (sågade ner den totalt med en fogsvans! ;-D), och tiotalet år senare fick maken ta bort den med hjälp av skogsmaskinen istället (för då ville vi ha bort den på riktigt). :-)

Comments are closed.