Kickstart med C9 – resultat

Kickstart med C9 (change 9) är en kickstart som hjälper kroppen tillföra ny energi under 9 dagar. Det är ungefär som att starta om en dator och göra uppdateringar. Ut med gammalt och in med nytt! En omstart helt enkelt till nya vanor, må bra utan att banta!

Mannen gick igenom en kickstart med C9, och idag är han glad att han gjorde det! Men då mannen har diabetes så rådfrågade han sin doktor och dietist först.

Dag 1 och 2 i C9-programmet är en omstart för både kropp och själ. Det är de tuffaste dagarna men viktiga för att du ska få bra resultat. Det handlar inte om att svälta sig för det mår ingen bra av. Den ”fria listan” får man ta av från dag 1 och bör göra så.

Frukosten kan se ut som på bilden nedan (förutom shaken) med 1 tablett Forever Therm som är ett kosttillskott med fokus på ork och förbränning och en shot Aloe Vera Gel. Mellanmål är Forever Fiber. Och som jag sa, något från fria listan naturligtvis vilket inte syns på just denna bild.

Till lunch 1 tablett Therm, och en shake som jag gjorde på björnbär, kokosdryck och Forever Ultra choklad (vegetabiliskt sojaprotein, vitaminer och mineraler) som är gluten- och laktosfritt. Man kan ju blanda med vad man vill. Och så är det ju Aloe Vera Gel med vitaminer, mineraler och aminosyror. En 96% innerbladsgel.
Till middag- och kvällsmål blir det mer Aloe Vera Gel. Sist men inte att förglömma, cirka 2 L vatten om dagen för att hjälpa matsmältningen.

Men oj, vad svårt att inte få äta någon riktig middag kanske ni tänker nu. Det får du dock, och redan från och med dag 1 finns fria listan att ta av som består av matvaror med lågt GI-värde. T.ex så blev det en hel del plommon, alla slags bär, päron, kiwi, äpple, sallad, rädisor, morot och mycket mera. Både i shaken eller som mellanmål när man behöver. Önskar du äta något varmt så går det ju utmärkt att göra en soppa på något från fria listan.

Dag 3 – 9 är det likadant som de första dagarna men med större mängd Aloe vera gel.
Till middag blir det också en måltid på cirka 600 kalorier. Till män upp till 200 kalorier fler. Till kvällen blir det vatten och något från fria listan.

Och så är det såklart 30 min lågintensiv träning dag 1 och 2, så som promenad, stretchövningar eller yoga som exempel.
Dag 3 – 9 är det 30 min medelintensiv träning, så som rask promenad, cykling, simning, step-up, styrketräning m.m.

kickstart med C9 och diabetes

Dag 1 och 2 – omstart!..och lite kaffe.
Shaken till lunch.

c9

”Fria listan” med t.ex björnbär och plommon

Kickstart med C9 – resultat

Så hur gick det för mannen då? Som sagt, han är glad över att han fick den här möjligheten och skjutsen i rätt riktning. Han märkte dag för dag, att det hände saker i kroppen. Energin han fick och sötsuget som sakta minskade. Fick han lite sötsug så försvann det med något från fria listan. Han känner sig mycket mer energisk, gladare och mår helt enkelt mycket bättre! En mycket bra start på en ny livsstil.

Förstår ni att han är nöjd? På nio dagar! Före C9 till vänster, efter C9 till höger. Sporrad till att fortsätta i rätt riktning.

forever living kickstart c9 och diabetes

Bästa möjliga start -kickstart med C9

Observera! Först och främst, rådfråga alltid din egen doktor. Min man har diabetes mellitus typ 2. Innan han började tog han med sig C9-handboken och Ultra-proteinet till sin dietist och berättade om konceptet. Dietisten tyckte det var helt okej att gå igenom C9, för just honom.  Det är viktigt att tänka på hur mycket insulin som tagits, så att sockret inte blir för lågt. Så lägg upp en plan och håll koll på blodsockret!

Under C9 mådde min man jättebra och hans blodsocker låg bra under tiden så han behövde ingen medicinering under just dessa nio dagarna. Han har medicinerat både med insulin och tabletter men helt kunnat sluta med insulinet och tar idag enbart tabletter. Tänker nu mer på vad han äter.

F.I.T-konceptet är att få en skjuts i rätt riktning och ändra sina vanor till det bättre. En omstart komplett med träning, kosttillskott och kostråd som hjälper dig att sakta men säkert må bättre.

Vill du veta mera, eller har frågor? Kontakta en återförsäljare.