Söndagsfix

Sen söndags kväll här nu. Tvättmaskinen har gått varm hela dagen, tvätt i hela huset. Inte mycket har hamnat i resväskorna kan jag säga, men vi får fixa det imorgon efter jobb och skola. Måndag natt/morgon åker vi! Katterna svansar runt, men även en knähund sprang in till oss i lördags. Hade tydligen smitit vilket varken jag eller Tusse som låg och sov i soffan tyckte om! Det slutade väl,..som tur var.

Det spikas på altan än, och målas. Mannen kämpar på, och jag fotar och servar med både mat, dryck och en hjälpande hand ibland. Han är klar med C9! Imorgon får ni som är nyfikna mer info om hur det gick.

3 thoughts on “Söndagsfix

  1. AWWWEEE vad SÖT katt haha han påminner om min hankatt Brorsan :)

    Idag har jag förhöjande inredningstips på bloggen :)

    Ha en fin ny vecka!

    LOVE Maria Inredning – it’s Swedish for decor

Comments are closed.