Resväskor och pirr i magen

Jag kan inte tro det, men om ett par tre timmar åker vi till Fuerteventura! Och här sitter jag uppe och har inte stängt resväskan än. Men jag har full kontroll, även om klockan kanske blev lite väl mycket. Midnatt nu. Vi ska inte till Corralejo som bilden visar, men skulle gärna ta en utflykt dit.

Corralejo Fuerteventura
Bildkälla: Pinterest

Jag undrar om jag behöver en resväska till, eller en ryggsäck. Alltså skor tar sån plats! Och eftersom vi ska till Las Playitas som är ett sportigt hotell så ska vi ha med oss bra skor också. Måste ju upp i det mäktiga berget som ligger precis där. Gå en lång slinga i värmen och svettas. Bra skor krävs.

Dags att se till att få ner det sista nu, kanske jag kan sluta ögonen en timme innan vi måste åka mot Arlanda. Kissarna tar grannen hand om <3

Adiós!

One thought on “Resväskor och pirr i magen

Comments are closed.