Ny livsstil med hemmagjord granola

Ny livsstil med hemmagjord granola, hur gott!? Godmorgon på er! Här är vi ganska trötta och sega, kan man bli annat med vädret. Men det är rätt skönt också, tror nog vi är djupt inne i semesterlunken.

God frukost i morse med hemmagjord granola! Det är kokos i den här, supergod! Och i vanlig ordning, Aloe vera gel och ett ägg. Det som fattas på den här bilden är nybakat ostbröd eller kokosbröd som jag brukar göra. Tänk hur man kan vänja sig vid något som från början kanske inte smakar så där jättegott, eller har den mest tilltalade konsistensen, till att bli något man inte kan vara utan. Dags att baka nytt! Tokgillar min nya livsstil då jag såklart mår riktigt bra av den, inifrån och ut.

Annars planerar jag inför en resa till Arlanda,..nej jag ska inte flyga någonstans men däremot har vi teamträff där i krokarna. Så jag ska bila dit och övernatta ihop med andra inspirerande människor som också har en ny livsstil.

 

Ny livsstil? Kickstarta med C9

För absolut bästa kickstart mot en ny livsstil och bättre matvanor, så har ni C9-boxen. Se det som ett komplement till en bra kost. För en ännu mer hållbar ny hälsosam livsstil fortsätt med F1 och/eller F2. Det tar ju tid för kroppen och knoppen att vänja sig vid nya vanor.

C9 – detta populära smarta kickstart-program komplett med handbok, kosttillskott, kostråd och träning har hjälpt många på rätt väg till en ny livsstil. Få det bästa förutsättningarna. Tveka inte att investera i dig själv, hör av dig för mer information om C9 kickstart!

ny livsstil

Granola