Life is short – buy the Geox-shoes

Jag hittade en sko på nätet. Ett par höga sneakers av Geox. Fastnade först för utseendet på skon och när jag läste om den lät det än bättre. Geox är kända för skor som kan andas då sulan är gjord av mikroporöst material. Tester visar att foten blir varmare i en sko med traditionell sula än en sko med Geox-sula.

geox

Geox

Ja, dessa val,..

Kunde ju inte låta bli att surfa runt på lite annat också. Hade jag dock haft detta på mig här om dan när det blåste så kallt så hade jag nog blivit väldigt kall. Men på Fuerteventura i september kanske det skulle fungera att ha på sig. Det sägs dock att det är ganska blåsigt i Las Playitas, men förhoppningvis är det varma vindar där. Jag tycker att shortsen med palmer av Moony Mood var ganska coola.

One thought on “Life is short – buy the Geox-shoes

Comments are closed.