Hälsa och livsstil

Kommer ni ihåg när jag berättade om att jag startat en liten verksamhet vid sidan om mitt vanliga arbete? Ni kan läsa mer om det i mitt inlägg om att vara ”på väg någonstans”, lite om hur det började.

Jag har nu kommit en liten bit på rätt väg, med stor hjälp av min handledare. Vi hjälper varandra att nå våra mål, och vi har samtidigt väldigt roligt. Det fiffiga är ju också att detta går att använda sig av i bloggen och sociala medier i stort. Och det vet vi ju alla är väldigt effektivt idag. Samt att jag kan jobba hemifrån, med hälsa och livsstil, eller varför inte på ett mysigt café,..eller i husvagnen på semestern.

tjäna extra

 

Jobba hemifrån – hälsa och livsstil

En av många fördelar i denna verksamhet är att i mitten på varje månad får jag en bonus utbetalt rakt in på mitt konto. Så idag åker jag och kidsen på bio och äter popcorn inne i stan. Tror nog att det blir en glass i solen också. I vanliga fall är det inget som vi brukar göra vid den här tiden på månaden. Kanske är det några som känner igen sig,..särskilt i semestertider tackar jag och bockar för en extra slant mitt i månaden.

Att hjälpa andra och dig själv nå dina drömmar och mål

Jag har precis som min handledare exakt samma möjlighet, att hjälpa andra! Hjälpa andra med hälsa och livsstil. Ändra sitt tankesätt vad gäller mat och träning, ta steget mot en hälsosammare livsstil.

Är ni nyfikna på vad det egentligen är jag gör, så skicka iväg ett mail till mig på lisa.m@hotmail.com. Alla frågor är välkomna! Denna möjlighet är lika för alla och mycket rättvis.

Nu kan ni även kika in i min webshop, välkomna!

 

One thought on “Hälsa och livsstil

  1. Perfekt att ha en extraslant nu! Det går verkligen pengar när man är ledig inser man. Hoppas filmen var bra! Kram Pernilla

Comments are closed.