Ett par dagar har gått

Lite osynlig, men när det är semester blir jag lite lat, och det särskilt när vädret är så ostadigt. Idag börjar min andra semestervecka. Vi var ju iväg på bio jag och teensen. Enligt önskemål såg vi på ”Minionerna” och den var ju rätt kul. BANANAAAAA! ja typ.

Vad händer annars, jo jag har rensat i garaget och lite inomhus. Hittar massa grejer att kasta. Rensat rabatter och försökt få bort ogräs från gruset där cyklarna står. Fixat lite i min kontorshörna, fick upp en hylla till igår kväll. Haft grannar över på fika, vi åt en rabarberpaj. Bjöd på min alldeles egna flädersaft också, och nedan ser ni flädern jag gjorde den av. Purpurfläder.

Och så har vi ju plockat svamp och bär i skogen idag, klarade oss undan skyfallet precis. Så jättelat har jag ju inte varit precis, men jag sover nog bort en hel del timmar på tidiga förmiddagarna. Men man behöver lite vila också.

purpurfläder

Katterna springer in och ut. Och bilden är från ett annat tillfälle när Tusse sov så skönt i vår säng. Och efter sig lämnar han fästingar och annat smuts som jag får scrolla bort med en klisterrulle.

Ikväll blir det nog ett avsnitt till med Game of Thrones, är på säsong 4 nu i alla fall.

bondkatt

5 thoughts on “Ett par dagar har gått

      1. Hejsan, jag skrev ner det i tidigare inlägg om purpurflädersaften.
        Kika där. Kram!

Comments are closed.