På väg någonstans

på väg

Första gången jag jobbade hemifrån, premiär, ett år sedan nu var det ju den 29 april. Och varför skriver jag om det idag. Jo för idag är det fredagstema hos Malin, och ”på väg” är orden. I och med att jag fick chansen att börja jobba hemifrån så fick jag en tydlig smak av vad det innebär att arbeta just hemifrån. Jag har ju tänkt på det väldigt länge, och har drömmar om hur det skulle kunna se ut. Men något saknades. Motivationen. Drivet.

Så fick jag även chansen att gå en kurs i diagnosklassificering inom jobbet. Det var väldigt roligt att sitta ”vid skolbänken” igen och få hjärnan att jobba lite. Känner att jag utvecklas och är på väg. Strax innan jag tentade lades en annan möjlighet framför mina ögon, fast på det privata planet. Och även om jag rakt av tackade nej,…kunde jag inte låta bli att vara nyfiken. Och ju mer information jag fick, desto mer gillade jag idén.

Och då kanske ni förstår vad det var, om ni läst mina tidigare inlägg. Om inte, så är jag ju idag återförsäljare av Forever Livings kvalitetsprodukter av ekologiskt odlad Aloe vera! Det känns så bra, och väldigt roligt. Samt att jag kan kombinera detta med bloggen/sociala medier/fotografering som jag gillar att använda mig av. Och pricken över i, jag utvecklas inom mig själv, samt hjälpa andra! Jag känner att jag är,..på väg någonstans! Mot mina mål och drömmar som jag har för mig och vår lilla familj! I hälsans tecken, känns bara gött!

Så! Vart är ni på väg någonstans? Jag måste nog kika in till er bums. Kram på er alla och hoppas ni har haft en mysig, och inte alltför kall valborgsmässoafton!

på väg

 

7 thoughts on “På väg någonstans

 1. Jobba hemma, lyxigt! Det kräver lite disciplin ;) men gott ändå *ler*
  Gillar aloe vera och din bladspenatdrink du hade med en gång… apelsin och ingefära har blivit min favorit! Tack för att du delade med dig.

  Fin helg till dig.

  kram kram Malin

  1. Kan ju bara hålla med dig ;) Och du,..är du sugen på Aloe vera-drycken så hojta bara till!

 2. Härligt inlägg och så kul, stort lycka till på din resa och att vara på väg!
  Ha en fin helg!
  Kram
  Suz

 3. Men åh!! Grattis! SÅ roligt för dig. Harr läst en del om produkterna och de låter super. Tror faktiskt jag har en deo, som är en Forever livingprodukt som jag köpt av min massör.
  Härligt när man får chansen att förverkliga sina drömmar. Kommer passa dig perfekt!

  Kram Cecce

  1. Tack snälla! Och du,..är du nyfiken på någon annan produkt så hör gärna av dig till mig :) Kommer snart att blogga lite om flera olika när jag fått mig lite mer erfarenhet utav dem. Men de jag provat hittills är jag mycket nöjd med.

Comments are closed.