Munvård

Munvård är viktigt mina vänner. För inte så länge sedan var jag på kontroll hos tandhygienisten. Som de brukar ställer de frågor om hälsa och munvård, till exempel frågar de om jag använder tandkräm utan fluor, vilket jag får lov att svara ja på. Sedan frågar hon om det är Aloe Vera i den, och får svara ja på det med. Det visar sig att det är ganska vanligt att folk har Aloe Vera i sin tandkräm istället för fluor.

Dessutom kan jag meddela att jag ofta får ta bort tandsten och har djupa tandfickor, men den här gången hade mina tandfickor ej blivit värre (som de annars brukar bli), ej heller lika mycket tandsten att ta bort. Endast lite på två ställen.

Munvård utan fluor

Och är ni ute efter en tandkräm utan fluor så är Forever Bright något för dig. Det här är en tandkräm som överraskade mig. Innehåller inget fluor, ej heller något slipmedel men däremot Aloe vera (antseptiskt), propolis (antibakteriellt) och klorofyll. Den här är framtagen av experter inom tandvård. Det verkar som att den är främjande mot salivutsöndring, vårdar tandkött och slemhinnor, ger frisk andedräkt och är väldigt dryg. Polerar dina tänder skonsamt och rengör ordentligt, så väck med plack och blåsor! Min har räckt i två månader. Finns att få tag på här!

Vill man ha andra resultat av sina tänder så kan man alltid besöka Aqua Dental i Stockholm. De har även en kampanj till och med 30 juni för gratis konsultation för estetisk tandvård, tandreglering och tandfasader. Själv hade jag som tonåring tandställning i över två år, och idag en massa år senare så har ju såklart tänderna flyttat på sig igen. Läste att de har en osynlig tandställning, incognito. Kanske man skulle ta och boka en tid.

munvård

Tandkräm med Aloe vera, Propolis och Klorofyll.
Tvålen i bild innehåller avokadosmör, passar nästan alla hudtyper.

2 thoughts on “Munvård

Comments are closed.