Olivträd och andra fynd från Gekås

Gokväll! Passar på att visa lite småfynd jag gjorde på Gekås senast. Det var ju inte bara kläder jag hittade, utan även dessa fina prylar och växter.

Den här spegeln har ju blivit poppis, och det fanns två varianter. Denna med en rem som jag gillade bäst, men även en med ett rep för lite sjölivskänsla. Trådkorgar och zinkkrukor får man inte för många av. Zinkfaten köpte jag fyra stycken att ha till mitt mini-spa jag hade för ett litet tag sedan. Perfekt storlek att skölja av ansikte och händer i. Egentligen är det väl planteringsfat.

Spegel med rem
Trådkorg
Zinkkruka
Zinkfat

Jag köpte även ett olivträd som jag velat ha så länge men faktiskt varit för snål för att köpa. Detta olivträd kostade 129 kr, vilket var helt okej. Hoppas bara att jag inte tar dö på den nu, men än så länge växer den bra med nya små blad och får stå ute på altanen i regn och sol. Om det blir några oliver så är det bara en bonus. Hortensian i bakgrunden hade sådan ljuvlig lila färg, men tyvärr fick den fullt med löss väldigt snabbt. Hade ingen såpa så den fick åka i soporna, 49 kr jaja..

Har ni olivträd? Ni får gärna dela med er av lite tips och erfarenheter. Ha det gott nu alla fina!

Olivträd
Hortensia

6 thoughts on “Olivträd och andra fynd från Gekås

    1. Tack för länken! Google är ju grymt, men jag tänkte att kanske någon av er som läser här har några personliga erfarenheter också. Några knep och tips liksom ;)

    2. Spegeln var ju superfin. Får se om den finns kvar när vi kommer dit i sommar. Min far har ett ställe utanför Varberg där vi ska hänga några dagar och då brukar vi kika in på GEKÅs. Vi köper vinterkläder till Lexie när vi är där. Perfekt! Håll tummarna för att spegeln finns kvar,

  1. Har aldrig vågat mej på olivträd, men visst är de läckra! Lycka till med ditt!!! Vore ju häftigt om det blir några oliver också – då får du köpa olivoljepress och hela spelet också!! ;-)

Comments are closed.