Alpha E-factor hudgodis

Alpha E-factor hudgodis! Första semesterdagen idag ju! Vädret tänker jag inte ens kommentera. Det var så himmelskt skönt att vakna i morse och känna att jag faktiskt kan få somna om. Så bläddrade jag lite på instagram, blev lite trött,…och somnade om.

Och så firade jag i morse med en Aloe Vera-shot förstås, fast det gör jag ju varje dag men ändå. Och så smorde jag in mitt ansikte med detta underbara Alpha E-factor hudgodis. I detta trista tunga molniga väder måste vi ju pigga upp oss både med vitaminer inifrån och utifrån inte sant?

Alpha E-factor hudgodis

Alpha E-factor
HUDGODIS

Är ni nyfikna på vad i hela friden jag håller på och shotar i mig varje dag så tveka inte och skicka iväg ett mail bara. Jag är ganska så snabb på att svara och håller koll på skräpposten. Kanske ni vill veta vad hudgodis är också?…som sagt…tveka inte! Just go for it!

Stor kram, nu ska jag hämta dottern med kompis i badhuset. Later!

aloe vera

Aloe vera
Investera i din och din familjs hälsa

2 thoughts on “Alpha E-factor hudgodis

    1. Absolut, jag är inne på min tredje månad med att pimpla aloe vera ;) Märkte först skillnad i huden, inte lika torr och fnasig som förut och lenare. Min mage mår bra, var ganska svajig innan och jag har mer balans nu.
      Jag tror på att man bibehåller sin hälsa med aloe vera. Just denna är en ekologiskt odlad innerbladgelé, certifierad av IASC.

Comments are closed.