Vita sneakers från nu och förr

 

Var inte typ sådana här Reebook-sneakers populära på 80-90 talet? Kan inte riktigt komma ihåg om jag hade dessa faktiskt, tror inte det. Men jag vet att min kompis hade dessa sneakers. Verkar vara på väg för att stanna igen. Jag kommer nog inte att använda dem, men däremot de andra två jag visar lite längre ner kan jag tänka mig.

Reebook

Reebook Fitness

NIKE AIR MAX

Ett par andra fina sneakers från NIKE ser ni ovan. Visste ni att de som verkligen älskar sneakers kallas för sneakerheads?

One thought on “Vita sneakers från nu och förr

  1. Jag hade dom översta någon gång tidigt 90-tal. Älskade dom men de var lite krångliga med både snörning och kardborre. Kul att dom är tillbaka igen :-D
    Jag kör Nike Air One nu och älskar dom.
    Kram

Comments are closed.