Knaprig granola med bär på toppen

Knaprig granola med bär på toppen, det provade jag att göra idag efter ett recept jag såg hos 56kilo.se. I den är det förutom olika nötter och fröer även kardemumma och kanel samt kokos. Den är riktigt god och knaprig, särskilt med bär på toppen. Gillas! Det fina med denna är ju att du gör den helt utan socker, om man vill kan man ringla över lite honung.

När den stod i ugnen kom tonårssonen och sa -”Det luktar bullar!”. Haha lite besviken han blev när det var ”fågelmat” i ugnen.

Annars har jag varit iväg och handlat till hälsokvällen imorgon. Dottern följde med och hittade en klänning till skolavslutningen. Hon fann den på Vila, den är jättefin och hon såg supernöjd ut i omklädningsrummet. Vad följde mer med hem då,..jo lite nya glas och skålar samt en aloe vera-växt såklart!

granola

Crunchy granola

granola

Aloe vera

Är du  nyfiken på Aloe vera-produkter, där basen i de flesta är ekologiskt
odlad Aloe vera barbadensis. Kika här!