The gardens tale

I mitt Pinterest-galleri sparar jag alla möjliga roliga inspirerande album. Bland annat en som jag kallar ”The Gardens Tale”. Där samlas som ni förstår trädgårdsfoton. Jo, för det är ju så att nu är vår altan riven ända ner i den steniga jorden. Hittade jättemånga lökar, och då minns jag ju att jag i höstas planterat nya lökar!…men oookej vi får väl se om några vill kika upp efter flytten.

Känns rätt skönt att bli av med det gamla och in med lite nytt fräscht. Altanen kommer att utökas, våra stora fina skyltfönsterglas skall sparas naturligtvis och kommer upp på samma ställe. Rabatter har flyttats och det gäller att planera ut hur man vill ha det. Eventuellt placerar vi någon planteringshörna ner i själva altangolvet också någonstans. Någon typ av japanskt gräs skulle passa.

Så lite så här sent en söndags kväll kommer här lite trädgårds- och altaninspiration!

Gillar allt grönt och stenigt

Fint när man blandar sten och trä

Betongbord!

Storbladiga växter

Höga och låga planteringar

Ett litet växthus/lusthus/orangerie

Detaljer och små rum

3 thoughts on “The gardens tale

  1. Vad skulle man ta sig till utan Pinterest!? Massa snygg inspiration du bjuder på. Lycka till med altanen! ☺️

Comments are closed.