En björk och lite vass

Sedan jag blev förkyld har halsen känts som slippapper på mornarna. Men det kan börja redan på kvällarna, hesheten. Sen på morgonen låter jag som en halvstrypt orm. Har en brännande känsla i halsen. Men efter en varm kopp thé så känns det lite bättre.

Idag strök jag gardiner till dotterns rum, ett par nya vita med små diskreta pippifåglar på från H&M. Jättesöta gardiner men dock väldigt långa så dem tog pappa med sig hem till sig för han har lånat min symaskin. Så skönt, och han har ju lite mer tid över. Imorgon blir det ju jobb igen. Nice med ledig måndag så här!

Granen och allt julkrafs är borttaget. Tog mig ut på en promenad, lite kallt om fingrarna. En björk nära inpå och lite vass fastnade på bild. Nä men om man skulle börja med middagen då,…det blir något så enkelt som korvstroganoff. Vardags De Lux. Kan ju piffa till den med lite klippt persilja i.

Björk

4 thoughts on “En björk och lite vass

  1. Hoppas du överlevt första jobbdagen:-)
    Här är julen också bortstädad och första jobbdagen efter jullovet avverkad. Ganska skönt faktiskt!

    Kram Cecce

Comments are closed.