Till vardags

Nu är det äntligen vardag igen. Nog är det skönt med ledigt men jag blir allt lite dagvill och kidsen är uppe hur länge som helst! Men på torsdag börjar skolan och då blir allt normalt igen.

Vi har fått lite ändrat på jobbschemat och en dag i veckan jobbar vi nu till 17 istället för 16. Idag var min dag och det gick ju bra, förutom att jag försov mig i morse…hrm
Efter jobbet blev det storhandling på Willys och jag tog faktiskt en…kundvagn! Oftast brukar det bli en rullkorg och så fyller jag den så det nästan ramlar av, jag som inte skulle ha så mycket. Jomenvisst. Idag kundvagn som sagt, vitnande fingrar och höftkulan går nästan ur led när man ska dra den där onödigt stora vagnen. Varför!?…är dem så stooora? Men jag fyllde den i alla fall rätt bra.

Efter det hämtade jag ut ett H&M-paket. Och nedan kan ni skymta vad som låg i det, förutom the devil to the left förstås. Det är mannens val av inredning. Vi har haft den ganska länge, men det är ju så inne med djur i inredningen nu så jag tänkte inspirera er lite…hehe

3 thoughts on “Till vardags

  1. Mmmm, vardag igen – fast för min del är det fortsatt jullov, eller vad jag ska kalla det. Får se om det blir långvarigt eller inte! :-) Lusten att plugga har iallafall flytt all världens väg under alla helgerna, och ärligt sagt tvivlar jag på att den återkommer inom överskådlig framtid… <:-I

    Hoppas dina kids har en trevlig sista jullovsdag! Och att de tycker det ska bli kul att börja skolan och träffa kompisarna igen imorgon! :-)

  2. LIte jobbigt må jag säga från härlig ledighet, varmt och soligt till vardagsliv som är grått och trist. . . ;-)

    Kram N

Comments are closed.