Tröttaste sotisen

Var har gammelkatten tagit vägen kanske ni undrar. Det är ofta Tusse som figurerar numera på bloggen men fototillfällena är inte lika många när det gäller Sotisen. Han vill vara ifred oftast, ibland går det bra att gosa och idag låg han i vår säng och sov väldigt länge så då passade jag på. Dock svårt med ljuset så här års ni vet,..hängde gardinen på tvären för att få in så mycket ljus det bara gick. Men jag fick ändå ljusa upp bilden rejält i datorn.

Och nu sitter jag här och har precis sett klart på en film. Klockan är 00.30 och egentligen borde jag lägga mig. Snart så,…ska baaara.

2 thoughts on “Tröttaste sotisen

  1. Igår var det återigen en sån där dag då det inte var ljust ute ens mitt på dagen. Och det ser ut att bli en liknande mörk och trist dag idag också… Jag längtar verkligen efter bättre fotoljus nu!! Även när solen kikade fram lite häromdagen, var det i mörkaste laget för att få till fotona riktigt som jag ville angående ljuset…

    Nåja! Det HAR ju faktiskt vänt nu, så att dagarna blir längre igen. Och SNART ska man väl kunna märka det också!? :-)

    Loppisfynden från i lördags (som du frågade efter) finns på bild i dagens blogginlägg! :-)

    Ha en skön trettondag!! :-)

Comments are closed.