Vem är Daisy?

Vem är Daisy? För cirka två månader sedan skaffade dottern med sambo en hund. En mops som heter Daisy. Hon är cirka 5 år, men osäkert kring exakta åldern. Daisy är nämligen en omplaceringshund. Det är ju väldigt bra att andra kan ta hand om hundar som far illa, så de kan få det mycket bättre. Hon är ju bara för söt, en riktigt liten charmvovve.

I söndags kom dottern och hälsade på med Daisy och stannade ett par timmar. Hemma har Daisy två innekatter som hon ska vänja sig vid. Även här hemma hos oss finns det en katt, Tusse utekatten som ni alla känner. Den första nära kontakten gick faktiskt bra måste jag säga. Både Daisy och Tusse skötte sig bra. Daisy blev exalterad och skällde en gång, men Tusse fräste till, visade tänderna och steppade bakåt i stora kliv. Hoppade sedan upp på bordet och tittade nyfiket. Utomhus likadant. Daisy skuttar runt på gräsmattan och Tusse tittar på. Sen lite senare blev Daisy plötsligt överraskad av att se Tusse, som kom in efter att ha varit ute någon timme. Hon skäller och springer efter. Tusse skuttar upp på köksbordet och undrar vad som händer typ. Det här kommer såklart att ta tid innan de vänjer sig vid varandra, det går ju inte över en dag liksom.

Daisy ska snart få opereras för det som är vanligt hos mopsar. Öppna upp hennes luftvägar eftersom hon börjat snarka och har lite svårt med andningen. Det blir skönt för henne att få det lättare efteråt. Vi hoppas att operationen kommer gå bra! Lite senare tog vi också en promenad till ängen så Daisy fick springa av sig lite. Grillade god mat och njöt av våren som spricker!

Vill ni se Daisy på film, kolla här!

vem är daisy?
Daisy i sin nya sele från Dogman
tusse
Tusse trivs på bordet när Daisy är på besök
daisy the mops
Daisy i vilopose
våren spricker
Våren spricker

2 thoughts on “Vem är Daisy?

  1. Så söt hon är. Det är så fint när djuren får en andra chans och får ett nytt hem där dom får den kärlek dom förtjänar.

Comments are closed.