Smartklockan är också en fin accessoar

Smartklockan som en accessoar är något som blir vanligare och vanligare och det är ju så smidigt med en smartklocka som visar alla notiser, information om hur man sover och träningsresultat. Men något som jag inte tänkt på tidigare förrän nyligen är att en smartklocka är ju så mycket mer än bara en liten dator på armen.

Man använder den ju även som ett smycke eller accessoar dagligen. Och då kom jag och tänka på att man kan byta armband till smartwatch för att göra den mer personlig. Precis som att man köper fina plånböcker eller en airtag nyckelring som är viktiga för vardagen, så kan man se till att man har ett snyggt Apple Watch armband. Det verkade finnas en hel uppsjö av material, färger och modeller. Det var svårt att bestämma en favorit, kanske man får köpa flera. Men det går ju att byta armband på alla smartklockor.

Jag har Googlat runt lite och hittat massa fina armband till smarta klockor som Samsung, Huawei och många andra märken. Kanske kan man hitta fler sidor med dessa accessoarer och tillbehör till smartklockor? Har ni några andra tips? Använder ni en klocka? Har ni bytt armband på den för att göra den mer vardaglig eller till ett finare tillfälle?

smartklockan
Bildkälla: Pixabay