Taggad på vår

Hur taggad är man inte på vår nu då?! De senaste helgerna har ju levererat varm vårsol, men…snön har legat tät på marken. Och sen blir det plusgrader och det smälter bort igen. Under helgen så bar jag in en stor säck med såjord. Den hade stått i uteförrådet och var tung som ett cementblock. Så kall var jorden. Så det blev ingen frösådd i helgen. Men nästa helg tänkte jag få ner några frön faktiskt.

Jag har också tagit mig i kragen och gett mig ut på promenader. Det kändes i kroppen efteråt att det var välbehövligt. Fånga lite sol och motion. Jag är riktigt trött på vintern nu och otroligt taggad på vår. Hoppas bara att jag inte får vårdepp som jag kan få när våren börjar spira. Försöker få i mig nyttig mat och extra vitaminer. Extra vitaminer är nog viktigt så här mitt i livet.

Hoppas ni alla mår bra och känner lite vår i luften ändå! I helgen ska jag nog köpa på mig lite tulpaner, kanske rota fram lite påskpynt också.