Trappa ner med snus eller stjälkselleri

Har ni sett något på Mello i år? Det har vi och det är ju ett jäkla jippo och flams och programledarna borde trappa ner lite grann. Men ändå, det är ju folkfest så vi har kikat varje helg ändå. Det är alltid kul att hitta ny musik tycker jag! Och hör och häpna,..Loreen är ju en favorit hos oss förstås. Hon är ju på en helt annan nivå. Efter henne så gillar vi Smash into Pieces såklart, Panetoz är riktigt svängig och Melanie har en väldigt fin röst och låt. Arc North & Jon Henrik, vem gillar inte lite magisk jojk?

loreen

Trappa ner med snus

Apropå att trappa ner med snus eller stjälkselleri. Känner du att du har en dålig vana av något slag och vill trappa ner. Kanske du röker exempelvis. Sverige har länge legat i framkant gällande avskaffandet av hälsofarlig tobak i produkter. Försäljningen av tobaksfria snus ökar. Favoritsnuset i Sverige Knox, men tobaksfria Lyft knappar in och förväntas gå om under 2022.  Det största märket under 2021 var Knox, följt av Lyft, XR, One, Lundgrens och Zyn. Den vanligaste anledningen till att börja snusa – använda snus eller nikotinportioner är att man vill sluta röka.

Trappa ner med stjälkselleri

Jag har en dåligt vana. Jag hamnar ibland i chipsträsket. För även om jag tycker att chipsen plötsligt inte är lika goda längre så äter jag ändå. Jag vet inte varför, men de smakar inte som förut. Så nu för tiden måste jag nästan alltid ha dipp till. Men så förra helgen tänkte jag att jag fasen skulle dippa grönsaker och tog det jag hade hemma. Jag hittar morot, rädisor och stjälkselleri. Men alltså, kan ni fatta!? Det var så jäkla gott att dippa både rädisor och stjälkselleri. Och hur saftigt, krispigt och nyttigt sen! Hett tips av mig till er. Så dags att trappa ner på chips för min del.