Första semesterperioden förbi

Då var man tillbaka på jobbet efter två härliga semesterveckor. Första semesterperioden levererade fantastiskt väder! En riktig värmebölja med över 30 plusgrader. Inte hindrade det oss från att jobba järnet med vår campervan! Vi känner oss riktigt nöjda och har kommit väldigt långt på två veckor. Tog en kort paus och firade midsommar.

Det blev ett supertrevligt avslut på semestern. Syrran och Eric var på besök i helgen. Vi har grillat och ätit gott. Badat i sjön. Fikat hos dottern och shoppat hann vi också med. Dottern följde även med på gocart. Jag gillar att ha tidig semester så här kring midsommar när allt är så grönt och det är ljusa härliga nätter.

Nu ska vi jobba i hela sju veckor! Ja, den andra semesterperioden har vi lagt väldigt sent. Det är planerat så. Om det är bra eller inte återstår att se. Men vi är ju inte klara med vår vanconversion och målet är att vara helt klara till vecka 34. Det är så kul att det går en trend i att bygga van nu, och googlar du på vanbygge, vanconversion etcetera så får du upp massor med inspiration till att bygga van! För att inte tala om sociala medier! Jag tycker det är spännande och roligt att få inspiration av andra. Det behöver nödvändigtvis inte bli exakt likadant. Kanske snor jag bara en viss idé och gör om den till min egen.

Semesterperioden

2 thoughts on “Första semesterperioden förbi

Comments are closed.