Hemkomna från Kap Verde

Hemkomna från Kap Verde, den blåsiga varma ön Sal i Atlanten. Egentligen var vi inte riktigt mättade än på sol och bad, hade gärna stannat kvar en vecka till. Det har varit fantastiskt härligt! Vilken miljö runt 22-26 grader varmt varje dag och på kvällarna cirka 20. Vindarna var hårda vissa dagar så vi fick ju ta det lugnt med solandet, inte lätt att känna när man bränner sig i den hårda vinden. På de mest känsliga ställena hade jag solfaktor 50, ansikte och på bröstet. Sedan körde jag lite olika, 30 och 15. Kap Verde ligger nära ekvatorn så det är bra att ha hög solfaktor i början.

hemkomna från Kap Verde
Mot Arlanda

Det är inte helt fel med all inclusive så här någon gång ibland. Det fanns mycket olika rätter att välja bland, även deras egna maträtter. Mumma! Ibland fick vi salta en hel del, och ibland var det tokhett så det brann i munnen. Olika grytor, väldigt mycket fisk, medelhavssallad och så vidare. Och all frukt och grönt. Jag provade mango, papaya och drakfrukt bl.a. Mängder med olika ostar, oliver,…efterrätter.

Kap Verde

Stranden! Alltså där låg vi mer eller mindre varje dag. Det blev två dagar vid poolen, men resterande på den härliga långa beachen på ön Sal Kap Verde! Vågorna! Så kul att bada i dem höga vågorna, varmt var det också. Jag ska självklart berätta mer om vår resa och visa fler foton. Vi åkte även zipline, vilket var med skräckblandad förtjusning. Men som sagt, mer om det i ett annat inlägg!

Har ni varit på Kap Verde?